Pages

WOLFGANG NIGHT AT THE GALLERY


Kdo z vás není z Brna či okolí dost možná neví, co Wolfgang je. Pravdou je však, že by mě vůbec nepřekvapilo, kdybyste Wolfgang znali. Rozhodně je totiž o co stát.
W. je brněnský obchod prodávající především české/slovenské návrháře a originální značky s nápaditou nabídkou (včetně značky Wolfgang samotné).
V pátek jsem měla možnost zúčastnit se jejich přehlídky, která se konala v industriálních prostorách Richard Adam Gallery. 
Přehlídka odstartovala kolem 21. hodiny vystoupením dvou baletek. Všichni černě oděni, (dress code byl totiž all black outfit!), pak měli možnost zhlédnout samotnou přehlídku, která dle mého názoru byla úplně skvělá! Můžete, alespoň podle fotek posoudit sami. Nevšední atmosféru celý večer doprovázela houseová hudba.
V Brně se nekoná tolik "fashion akcí" jako např. v Praze, proto jsem moc ráda, že alespoň Wolfgang uspořádá jednou za čas něco na tak dobré úrovni. Pokud to do Brna nemáte daleko, rozhodně doporučuji na další přehlídku dorazit a Wolfgang store navštívit. Stojí to za to!
Wolfgang-/web/facebook/

0 التعليقات:

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More